2806/08-07-2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία

 

Το Δ.Σ. του ΣΕΤΕΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους του ΤΕΕ να συμμετέχουν στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που εξήγγειλε η ΑΔΕΔΥ για τις 9/7/2014, ενάντια στην αξιολόγηση, στις διαθεσιμότητες και στις μειώσεις μισθών και συντάξεων.

 Κανείς δεν θα συμμετέχει στη διαδικασία αξιολόγησης – απόλυσης χιλιάδων συναδέλφων μας. Κανείς συνάδελφος δεν θα «εξαργυρώσει» οποιαδήποτε υπηρεσιακή θέση βάζοντας την υπογραφή του για την απόλυση συναδέλφων του. Δεν θα επιτρέψουμε να επιβληθεί ο κανιβαλισμός που η κυβέρνηση θέλει να προωθήσει στις Δημόσιες Υπηρεσίες.

Με τον αγώνα μας απαιτούμε:

 ΟΧΙ στην αξιολόγηση – λαιμητόμο.

  • ΟΧΙ στις διαθεσιμότητες – απολύσεις.
  • ΟΧΙ στις νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων.

Δημόσια και κοινωνικά αγαθά για όλους τους πολίτες. Μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους. Τέλος στη διαδικασία επανελέγχου της μετατροπής των συμβάσεων ορισμένου σε αορίστου χρόνου. Να επιστραφούν τα κλεμμένα αποθεματικά των Ταμείων.

Σας καλούμε στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της πανελλαδικής απεργίας, σε προσυγκέντρωση, αύριο Τετάρτη 9 Ιουλίου ώρα 10:30 έξω από το Τεχνικό Επιμελητήριο και στη συνέχεια, στη συγκέντρωση των συνδικάτων στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Δημ.Γεωργίου Αναστ. Ψαραδέλης