ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΔΕΔΥ Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Σύσκεψη φορέων και οργανώσεων για το ασφαλιστικό στα γραφεία της ΑΔΕΔΥ
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016, στα γραφεία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ευρεία σύσκεψη φορέων και οργανώσεων για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που έδωσε στη δημοσιότητα η Κυβέρνηση και θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες για συζήτηση και ψήφιση από τη Βουλή.
Κοινή ήταν η πεποίθηση όλων των συμμετεχόντων ότι το νέο νομοσχέδιο κατεδαφίζει πλήρως την κοινωνική ασφάλιση στη χώρα μας, συνεχίζοντας το έργο των προηγούμενων Κυβερνήσεων που ψηφίστηκαν την προηγούμενη 25ετία και ιδιαίτερα τη μνημονιακή περίοδο (Ν. 3863/2010, 3865/2010, 4336/2015).
Στη σύσκεψη αποφασίστηκε κοινή δράση όλων των φορέων με στόχο την αποτροπή της ψήφισης του νέου αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου.
Σε αυτό το πλαίσιο όλοι οι φορείς θα δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για την επιτυχία των συλλαλητηρίων που οργανώνονται αυτό το Σάββατο σε Αθήνα, Ηράκλειο, καθώς και στα υπόλοιπα που θα γίνουν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.
Το συλλαλητήριο της Αθήνας θα γίνει το Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 12:00 στην Πλατεία Ομονοίας.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ, ΤΕΕ, ΕΣΗΕΑ, Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων, Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών, Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων κτλ.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.