2886/28-04-2015 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ του Προεδρείου του Δ.Σ. Σ.Ε.ΤΕΕ

Συνάδελφοι,

Για άλλη μια φορά γίνεται συντονισμένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού και παραπληροφόρησης από την τρόικα της μειοψηφίας του ΔΣ του Συλλόγου μας που μοναδικό στόχο έχει την εσκεμμένη παραπλάνηση των Εργαζομένων του ΤΕΕ, για την από χρόνια γνωστή εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων των παρατάξεών τους «Αριστερή Πρωτοβουλία Εργαζόμενων στο ΤΕΕ» και «Αγωνιστική Ενότητα Εργαζόμενων στο ΤΕΕ».

Αφού πριν μια εβδομάδα δεν κατάφεραν να πείσουν τους εργαζόμενους του ΤΕΕ με τις ασάφειες και τις αναλήθειες που δημοσίευσαν, επανέρχονται σήμερα προσπαθώντας να εμπλέξουν πάλι το ΔΣ με δήθεν ζητήματα μη δημοκρατικής λειτουργίας, και φανταστικές συναντήσεις του Προέδρου του ΔΣ ΣΕΤΕΕ με την Διοίκηση του ΤΕΕ.

Η συγκεκριμένη «μυστική συνάντηση» που αναφέρεται στο έγγραφό τους με αρ.πρωτ.ΣΕΤΕΕ: 2885/28-04-2015 και δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, ήταν η αναμενόμενη συνάντηση, σε συνέχεια της πρώτης συνάντησης που είχε το Δ.Σ. του Συλλόγου στις 2 Μαρτίου 2015, με τον προεδρεύοντα της Δ.Ε. Θ. Σεραφίδη, και φυσικά θα παρευρίσκετο όλο το ΔΣ όπως είχε συμβεί και στη συνάντηση στις 2 Μαρτίου 2015 που επειδή δεν ήταν δυνατόν να παραβρεθούν και τα επτά Μέλη του ΔΣ, η συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε.

Αν λοιπόν συνάδελφοι και μέλη του ΔΣ/ΣΕΤΕΕ, των παρατάξεών της «Αριστερής Πρωτοβουλίας Εργαζόμενων στο ΤΕΕ» και «Αγωνιστικής Ενότητας Εργαζόμενων στο ΤΕΕ», που έχετε την ανάγκη να καταγγέλλετε συνεχώς και αδιακρίτως, μόνο, θα ήταν πιο εποικοδομητικό να  συμβάλετε στην από κοινού προσπάθεια αντιμετώπισης και λύσης των προβλημάτων που μαστίζουν τους Εργαζόμενους στο ΤΕΕ, αφήνοντας την διαιρετική πολιτική σας και ενώνοντας όλους τους Εργαζόμενους του ΤΕΕ σαν μια γροθιά για την οριστική λύση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Δημήτρης Γεωργίου

Τάσος Ψαραδέλης

Σούλα Καμπόσου

Θοδωρής Ρούσσης