2822/19-09-2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ στην 24ωρη Πανδημοσιοϋπαλληλική Απεργία που εξήγγειλε η ΑΔΕΔΥ, την Τρίτη 23/09/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

 Το Δ.Σ. του ΣΕΤΕΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους του ΤΕΕ, να συμμετέχουν στην 24ωρη Πανδημοσιοϋπαλληλική Απεργία που εξήγγειλε η ΑΔΕΔΥ, την Τρίτη 23/09/2014, καθώς και στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί έξω από το κτίριο του Αρείου Πάγου (Λ. Αλεξάνδρας 121) στις 9:30, την ώρα που θα εκδικάζεται η προσφυγή του Δημοσίου κατά της απόφασης που δικαιώνει τις καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, που συνεχίζουν μαζί με όλους τους διαθέσιμους και απολυμένους υπαλλήλους τον αγώνα τους.

Χρέος όλων μας είναι να αντισταθούμε , να αγωνιστούμε συμμετέχοντας μαζικά και δυναμικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις, αλλά και να διεκδικήσουμε με συγκεκριμένες προτάσεις, επιχειρήματα και σύμμαχό μας ολόκληρη την κοινωνία που υποφέρει, μια πολιτική που θα διοχετεύει τα οφέλη μιας σύγχρονης Δημόσιας Διοίκησης στους πολίτες.

Με τον αγώνα μας απαιτούμε:

 Άμεση επαναπρόσληψη όλων των υπαλλήλων που έχουν απολυθεί ή τεθεί σε διαθεσιμότητα.

  • Την καθιέρωση ενός δίκαιου και αδιάβλητου συστήματος που θα συμβάλει στην αναβάθμιση της Δημόσιας Διοίκησης, μέσω της διαρκούς επιμόρφωσης και εκπαίδευσης των υπαλλήλων
  • Σύγχρονη , λειτουργικά ανεξάρτητη και αποτελεσματική Δημόσια Διοίκηση με αναβαθμισμένες παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, κοινωνική δικαιοσύνη και κράτος πρόνοιας για όλους.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Δημ.Γεωργίου Αναστ. Ψαραδέλης

 

Αφήστε μια απάντηση