ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΕ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΕ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΕΤΕΕ

Αντωνιάδου Παναγιώτα
Αχλαδιώτης Γεώργιος
Στραβοράβδη Αγγελική

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΣΕΥΠΕΧΩΔΕ

Αχλαδιώτης Γεώργιος
Ζαρκάδας Πέτρος

Κείμενο για τις εκλογές της «Ανεξάρτητης Περιφερειακής Κίνησης Εργαζομένων»


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΕ

Απάντηση στην Παράταξη «ΕΝΟΤΗΤΑ για ΠΡΟΟΔΟ»

Συναδέλφισσες,

Δεν μπορούμε να μην απαντήσουμε στην ανακοίνωσή σας σχετικά με το πρόγραμμα της παράταξής σας.

Είναι κατ` αρχήν αποδεκτές όλες οι θέσεις σας, σε ό,τι αφορά τις διεκδικήσεις σε επίπεδο Κυβέρνησης καθώς και πολλές άλλες που αφορούν διεκδικήσεις σε θέματα υπηρεσιακά.

Όμως όσον άφορα προτάσεις σας στις «Β. Διεκδικήσεις από τις Αιρετές Διοικήσεις του ΤΕΕ ή/και των Περιφερειακών Τμημάτων και την Γ . Αιρετή Διοίκηση του Συλλόγου Εργαζομένων ΤΕΕ``, που αναφέρετε στο πρόγραμμά σας, άλλα κάνατε ως Διοίκηση του ΣΕ ΤΕΕ και άλλα προτείνετε στο πρόγραμμα σας.

Εσείς δεν είστε που με την ψήφο σας, με πρόεδρο τον Γεωργίου (η προηγούμενη παράταξή σας) και μάλιστα χωρίς πλειοψηφία, απλόχερα, ψηφίσατε το κατάπτυστο Οργανόγραμμα που σαν στόχο είχε την κατάργηση των Περιφερειακών Τμημάτων και Τμημάτων στην Αθήνα και την μετατροπή τους σε ΓΡΑΦΕΙΑ, δίνοντας έτσι πάτημα στην Δ.Ε. του ΤΕΕ να πάρει την σχετική απόφαση;;

Τι κάνατε όταν στέλναμε επιστολή για να πάρετε πίσω το οργανόγραμμα; ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΤΕ!!! (μετά από πρόταση μομφής) και μάλιστα καταγγείλατε ότι όλες οι ενέργειες που κάναμε ήταν αντικαταστατικές!

Γιατί ;;;
Τι έκανε η συνάδελφος Ευσταθίου από το ΤΕΕ Πάτρας, για να προασπίσει τα δικαιώματα της Περιφέρειας και των συναδέλφων; ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ !

Γιατί ;;;
Πώς σήμερα ζητάτε «Αναθεώρηση της απόφασης που προσφάτως, στις 23-2-19, έλαβε η Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ για το σχέδιο του νέου Οργανισμού του ΤΕΕ ….« όπως σχετικά αναφέρεται στο πρόγραμμά σας;;;;

Εμείς δεν ήμασταν που σας τα αναφέραμε με επιστολή μας και ζητούσαμε να πάρετε πίσω το ΛΑΘΟΣ σας;;;!!! Τώρα τι άλλαξε; Μήπως μπήκατε στο κλίμα των εκλογών και των παροχών!!! Όμως, δυστυχώς για εσάς, η μνήμη μας είναι καλή και οι χειρισμοί σας πολύ φρέσκοι για να ξεχαστούν!

Τα παράδοξα από τις θέσεις σας συνεχίζονται στην αναφορά σας σχετικά με αλλαγές στην «Τροποποίηση των διατάξεων του Καταστατικού του Συλλόγου μας« Ζητάτε ίδιες παροχές σε όλους συναδέλφους σε κάθε σημείο της χώρας – Πολύ καλώς !!!!

ΠΩΣ; Ψηφίζοντας, όπως το κάνατε συστηματικά, στις γενικές συνελεύσεις να μην έχουν δικαίωμα ψήφου οι συνάδελφοι από την Περιφέρεια και να μην συμμετέχουν αν δεν έχουν φυσική παρουσία;;

ΠΩΣ; Ψηφίζοντας, όπως το κάνατε, να μην συμμετέχει ως μέλος εφορευτικής η συνάδελφος Ζαπαντιώτη λόγω μη φυσικής παρουσίας;;

ΠΩΣ; Με τις καταστατικές συνελεύσεις που εσείς δεν προχωρήσατε για αλλαγές λόγω μη απαρτίας!!!

Ζητάτε και καλώς το ζητάτε – έρχεστε στις θέσεις μας – «τη δυνατότητα συμμετοχής στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. είτε των μελών, είτε του προεδρείου του Δ.Σ. (πλην του Ταμία) με τηλεδιάσκεψη, ώστε όλοι οι συνάδελφοι να μπορούν να θέτουν υποψηφιότητα για οποιαδήποτε θέση του Δ.Σ. και να συμμετέχουν ως εκλεγμένοι, ανελλιπώς, στις συνεδριάσεις του Δ.Σ., χωρίς να αναγκάζονται να ταξιδεύουν, πράγμα που σημαίνει για τους ίδιους απουσία από την εργασία τους καθ’ όλο το ωράριο εργασίας τους, σωματική ταλαιπωρία και προκαταβολή από τους ίδιους των εξόδων μετακίνησής τους, και για το Σύλλογό μας περιττά έξοδα μετακίνησης των μελών του Δ.Σ. ή συνεδριάσεις και λήψη αποφάσεων χωρίς πλήρη ολομέλεια « !!!!

Ζητάτε για το Δ.Σ.. Γιατί δεν ζητάτε να ισχύσουν τα ίδια και για τις Γενικές Συνελεύσεις;

Πώς ζητατε αυτά που ζητάτε αν δεν γίνει καταστατική συνέλευση;;

Πώς ζητάτε αυτά αλλά συγχρόνως είστε εναντίον της επιστολικής ψήφου ;

Τι κάνατε ως παράταξη όταν ακυρώνονταν οι ψήφοι όλων Περιφερειακών Τμημάτων στις εκλογές για το Υπηρεσιακό; Ποια ήταν η αντίδραση σας;; Καμία!!

Συναδέλφισσες είναι ωραίο να γράφονται θέσεις και προτάσεις, αλλά πάνω από όλα να τηρείς και να εφαρμόζεις τις θέσεις αυτές. 

Και αυτό δεν το κάνατε! Τουναντίον! Το πολεμήσατε!!!

Η θέση μας σταθερή! Μαχόμαστε για ΕΝΙΑΙΟ ΤΕΕ, χωρίς αποκλεισμούς, που δυστυχώς εσείς με την ψήφο σας επιβάλλατε πολλές φορές, κυρίως ενάντια στους συναδέλφους της Περιφέρειας και όχι μόνο. 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΕ